Aplicatii smartphone

Aplicatii smartphone

Aplicatii smartphone

Nu mai este un secret pentru nimeni ca aplicatiile pentru smartphone au devenit o conditie sine-qua-non in dezvoltarea oricarei afaceri contemporane.

Dezvoltarea unei aplicatii mobile poate fi privita ca o investitie de viitor care va avea rolul sa imbunatateasca in mod definitoriu afacera ta.

In tehnologia de azi posibilitatile sunt practic infinite, de aceea un simplu concept sau o idee implementata profesional poate influenta semnificativ viitorul business-ului tau.

In trecut, prezenta afacerii in mediul online era justificata doar printr-un site de prezentare sau un magazin online insa acum acest lucru nu mai este intru totul valabil. Ceea ce face cu adevarat diferenta este nevoia de a avea o prezenta constanta in telefonul utilizatorului (si implicita a potentialului client), dispozitivul pe care il are intotdeauna la el.

 

Totusi, ce poate aduce in plus o aplicatie de mobil unei afaceri ?

 

Tine treaz interesul utilizatorilor in serviciile oferite – Prin actualizarea ofertelor si continutului aplicatiei nu faci altceva decat sa ii determini pe utilizatori sa o acceseze constant pentru a afla noutatile din cadrul companiei.

– Interactivitate – Utilizand diferitele informatii oferite de o aplicatie mobila (date cont, profil, locatie, etc.) ofertele se pot individualiza in functie de aceste criterii astfel incat sa ajungi cat mai rapid la finalizarea unei comenzi.

– Imbunatateste vizibilitatea brand-ului – Promovarea afacerii capata o noua insemnatate prin aplicatia de mobil, reprezentand cea mai actuala si eficienta metoda de publicitate.

– Suport automat in timp real – O aplicatie dedicata furnizarii de informatii tip “how to” iti poate economisi foarte mult timp in activitatea interna a afacerii tale, canalizand acest timp spre noi proiecte sau resurse.